And the winner is...

4 maart 2018 - Myrtle Beach, South Carolina, Verenigde Staten

OMG. Wat een superverrassing aan het eind van het toernooi. Na een prijsuitreiking van een uur. Pfff... Winnen we uitgerekend de allerlaatste maar ook de meest prestigieuze prijs: The Chairman's Award. Hiermee worden we beloond voor het feit dat we als allerbeste het gedachtegoed van de First organisatie hebben uitgedragen in de afgelopen tijd. Hoe jeugd de jeugd inspireert om helemaal voor de techniek te gaan.

Wow wat was dat vet om mee te maken. Mijn keel is nog schor van het roepen van 44... 81...

Bekijk het waanzinnige filmpje hier. Ik loop net voor de cameraman, want ik was de hele award ceremony aan het streamen voor het thuisfront.

Emoties_TeamRembrandts

Van reisblog naar fotoboek
Laat een prachtig fotoboek afdrukken van je verhalen & foto's. Al vanaf € 21,95.
reisdrukker.nl

4 Reacties

 1. Edwin Wolters:
  4 maart 2018
  Gaaf om te horen dat ze gedurende de speech (1.10) langzaam in de gaten krijgen dat het over Team Rembrandts gaat. Na een aantal seconden kunnen ze hun enthousiasme nauwelijks meer verbergen en de officials zien dat ook... Op het YouTube kanaal van Team Rembrandts staat de door Ruben gemaakte stream van 51 minuten. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen... Eerste 5 minuten zijn slechte kwaliteit. Rest is okay. Vanaf minuut 41 kijken is het leukst ;-)
 2. Renate:
  4 maart 2018
  Heb de filmpjes inmiddels al enkele malen gezien maar blijft KIPPENVEL moment!
  Zó trots dat jij een deel van dit geweldige team uitmaakt.
  🎉 CONGRATS 🥂🍾
  🇾🇪 TEAM REMBRANDTS 🦁
 3. Willie pluijm:
  5 maart 2018
  Kleine jongens worden groot net als hun daden, een geweldige prestatie en het geeft weer eens aan wat je als team kunt presteren. Daar kan menig voetbalteam nog wat van leren ha ha... Gefeliciteerd met jullie fantastische overwinning en op naar Detroit...
 4. Kitty Janssen:
  11 maart 2018
  Super gaaf Ruben en de rest!
  Iets om super trots op te zijn en ervaring die niemand je meer afpakt!
  En nog lekker van nagenieten...